Casal Lleuresport Setembre Vedruna 2020

Escola Vedruna Girona

Calendari i horari

 

Opcionalment, s'ofereix el servei de mitja pensió (de 13h a 15h). El mateix servei de cuina pròpia que tenim a l'escola durant el curs.

Hi ha servei d'acollida gratuït de 7,45h a 8,45h a la Sala d'Actes de l'Escola.

 

Espai

Es durà a terme a les instal·lacions del Centre Esportiu. Entrada i recollida dels infants a l'Escola, ens desplaçarem en autobús privat.

 

Participants

Casalet per a infants de P3 a P5.

Casal per infants de 1r a 4t d'Educació Primària.

Tindran prioritat d'inscripció els alumnes de l'Escola.

 

Activitats

Un munt d'activitats motivades per un centre d'interès. Aquestes activitats inclouen tallers, sortida i dues propostes diàries de tallers manuals i d'activitats motrius desenvolupades en llengua anglesa.

 

Monitoratge

Professorat de l'Escola i monitors titulats. 

 

Preus:  

 

 

Preinscripció

 

 

Inscripció i pagament 

Lliurar el formulari d'inscripció (el rebreu per correu electrònic) i la documentació (fotocòpia de la tarja sanitària, del carnet de vacunes i comprovant de pagament) a la recepció de l'Escola. 

  *Totes les activitas poden ser modificades o anul·lades si no s'arriba a un mínim d'inscrits o l'Escola ho creu convenenient.


També et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

El batxillerat és una etapa postobligatòria que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys. Està format per dos cursos acadèmics. El batxiller...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »