Comiat al curs 17-18

Benvolgudes famílies,


Cada curs que finalitzem és únic i irrepetible. El temps ens passa molt ràpid, a grans i a petits. Quan veiem les cares il·lusionades d'aquests nostres joves que es graduen a segon de Batxillerat, una barreja d'emocions ens recorre l'ànima. És indubtable que s'acaba un nou curs escolar... I pels nostres estimats alumnes acabats de graduar, una etapa molt important amb la família Vedruna. Des d’aquí, us fem arribar els nostres millors desitjos.


Lluny queda el setembre del 2017, on vàrem començar amb algunes aules renovades i unes obres de millora molt importants a l'escola. Formem part de la Fundació Vedruna Catalunya i això es fa palès en cada detall, seguim caminant junts amb el Projecte Educatiu.


Aquest ha estat un curs molt especial i des de l'AMPA així ho hem viscut. Hem tingut la sort de compartir un any més la castanyada amb els nostres petits. Les entranyables activitats de Nadal, amb la rebuda del patge reial i la boníssima xocolata calenta, ens han portat a l'inici de l'any nou amb noves esperances. Ens ha visitat un ponent de luxe, en Víctor Küppers. Quina sort compartir el seu entusiasme! Recordarem missatges tan importants com la fórmula màgica per les famílies: dedicar temps i estimació. Però sobretot, actitud positiva davant els nostres petits reptes diaris.


Els Jocs Florals i, especialment la celebració de la festa de Santa Joaquima, ha tornat a posar en valor aquest sentiment d'unió entre famílies i escola. La implicació dels professors, personal no docent i de l'equip directiu en tots els detalls ens posa de manifest, un any més, que el seu treball i dedicació va molt més enllà de les aules. Gràcies per fer-nos sentir com a casa. Un especial reconeixement també per la germana Fina, què faríem sense ella!

 

Només ens queda desitjar-vos que passeu un molt bon estiu. I que assaboriu els fruits d'aquest esforç invertit en el curs 2017-18, únic i irrepetible.

 

MOLT BON ESTIU FAMÍLIES!!!

 

Sílvia Planellas

Presidenta AMPA

Escola Vedruna Girona


També et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

El batxillerat és una etapa postobligatòria que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys. Està format per dos cursos acadèmics. El batxiller...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »