Associació de Mares i Pares

MEMBRES DE L'AMPA

La nostra Associació de Mares i Pares pot presumir de tenir una llarga història. Sempre ha estat fermament arrelada i vinculada amb la seva Escola. El seu esperit és el de col·laboració i participació en les activitats que conjuntament duem a terme.

 La nostra AMPA és una petita institució sense afany de lucre que dóna suport a l'Escola per oferir un bon servei educatiu als alumnes. Podem citar com a exemples d'aquest suport, l’ajut que presta en la venda de llibres abans d’iniciar el curs, participació en diades assenyalades (castanyada, Pessebre de Nadal, St. Jordi), cobreix certes despeses com l'ajut al manteniment del Centre Esportiu Vedruna, obsequia els alumnes de final d’etapa (4rt d’Eso i 2on batxillerat) amb les corresponents Orles, i en cas de possibilitat, realitza inversions en  materials didàctics, esportius i equipaments tecnològics. En el present curs s’han adquirit per a l’escola i en benefici del seu professorat i alumnat, projectors, ordinadors i equipament d'audio per a les aules complementàries.

Els membres que composem aquesta associació estem orgullosos de formar-ne part per  la immillorable sintonia que ens uneix amb l’escola i el clima d’amistat i confiança que sempre ens han acompanyat, gràcies en gran part, a l’excel·lent qualitat humana de les famílies que representem i que ens ho fan tant fàcil.  

                                                              

President de l'AMPA.

Membres de l'AMPA Escola Vedruna Girona:

  

SRS. MAS - GASULL
      Josep - Rosa
2n Batxillerat Vocal
SRS. COMA - RAMIÓ
Xavier - Gemma
1r Batxillerat Vocal
SRS. REBOLLO - PUEO
    Josep - Mercè
4rt ESO Tresorer
SRS. BABOT - COLL
Jaume - Margarita
3r ESO Vocal
SRS. LOZANO - BOSCH
Benet - Gemma
2n ESO Vocal
SRS. ARXER - VARGAS
Antoni - Susanna
1r ESO Vocal
SRS. PUIGVERT - MURADÀS
Miquel - Isabel
6è Primària Secretari
en funcions
SRS. BARÓ - PUIGDEMONT
Pau - Ester
4rt Primària

Sotspresident 

SRS. PIÑAS - PLANELLAS
Albert - Sílvia
3r Primària Presidenta
SRS. SADERRA - RUBAU
Jaume - Mariona
INF -P5 Vocal

 

 

ESTATUTS

En aquest enllaç disposeu dels Estatuts de l'AMPA, actualitzats a les exigències de la llei 4/2008 que modifica entre d'altres, el règim jurídic de les Associacions.

 

REGLAMENT RÈGIM INTERN

Aquest Reglament té per objectiu recollir les normes i criteris de funcionament intern de l’Associació i de la Junta Directiva no incloses en els Estatuts. 

 


També et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

El batxillerat és una etapa postobligatòria que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys. Està format per dos cursos acadèmics. El batxiller...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »