Associació de Mares i Pares

MEMBRES DE L'AMPA

La nostra Associació de Mares i Pares pot presumir de tenir una llarga història. Sempre ha estat fermament arrelada i vinculada amb la seva Escola. El seu esperit és el de col·laboració i participació en les activitats que conjuntament duem a terme.

 La nostra AMPA és una petita institució sense afany de lucre que dóna suport a l'Escola per oferir un bon servei educatiu als alumnes. Podem citar com a exemples d'aquest suport, l'ajut que presta en la venda de llibres abans d'iniciar el curs, participació en diades assenyalades (castanyada, Pessebre de Nadal, St. Jordi), cobreix certes despeses com l'ajut al manteniment del Centre Esportiu Vedruna, obsequia els alumnes de final d'etapa (4rt d'Eso i 2on batxillerat) amb les corresponents Orles, i en cas de possibilitat, realitza inversions en  materials didàctics, esportius i equipaments tecnològics. En el present curs s'han adquirit per a l'escola i en benefici del seu professorat i alumnat, projectors, ordinadors i equipament d'audio per a les aules complementàries.

Els membres que composem aquesta associació estem orgullosos de formar-ne part per  la immillorable sintonia que ens uneix amb l'escola i el clima d'amistat i confiança que sempre ens han acompanyat, gràcies en gran part, a l'excel·lent qualitat humana de les famílies que representem i que ens ho fan tant fàcil.  

                                                              

 

Membres de l'AMPA Escola Vedruna Girona curs 17-18:

 ETAPA

FAMÍLIA

 CÀRREC

 P3

SRS. REBOLLO - PUEO

 Tresorer INF

 P5

SRS. CARGOL - ALABAU

 Vocal INF

 1er PRI

SRS. LOZANO - BOSCH

 Vocal PRI

 3er PRI

SRS. SADERRA - RUBAU

 Vocal PRI

 4rt PRI

SRS. PIÑAS - PLANELLAS

 Presidenta PRI

 5è PRI

SRS. BABOT - COLL

 Vocal PRI

 1er ESO

SRS. PUIGVERT - MURADÀS

 Secretari ESO

 2on ESO

SRS. ARXER - VARGAS

 ESO 

 3er ESO

SRS. BARÓ - PUIGDEMONT

 Sots president ESO

 4rt ESO

SRS. ORTEGA - GARRIDO

 Vocal ESO

 2on BAT

SRS. COMA - RAMIÓ

 Vocal BAT

  

  

ESTATUTS

En aquest enllaç disposeu dels Estatuts de l'AMPA, actualitzats a les exigències de la llei 4/2008 que modifica entre d'altres, el règim jurídic de les Associacions.

 

REGLAMENT RÈGIM INTERN

Aquest Reglament té per objectiu recollir les normes i criteris de funcionament intern de l'Associació i de la Junta Directiva no incloses en els Estatuts. 

 


També et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

El batxillerat és una etapa postobligatòria que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys. Està format per dos cursos acadèmics. El batxiller...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »