Casal Setmana Santa Enjoy Easter Expedition 2017

L’Àrea de Lleure ofereix durant les vacances escolars de Setmana Santa una proposta lúdica i educativa que seguirà un eix dinamitzador incorporant les tradicions de Pasqua.

 

QUÈ FAREM? Activitats diverses, jocs populars, trames derivades del centre d’interès, gimcanes, sortida-excursió, tallers d’ambientació,... i dues propostes d’activitats diàries en llengua anglesa!

ON HO FAREM? Es realitzarà a les instal·lacions de l’Escola Vedruna (Centre Esportiu Vedruna). Hi haurà servei de transport d’anada i tornada al CEV.

QUAN HO FAREM?  Del 10 al 13 d’abril.  De 9h a 13h i de 15h a 17h. 

Opcionalment, s’ofereix el servei de mitja pensió (de 13h a 15h).
Hi ha servei d’acollida gratuït de 7,45h a 8,45h a la Sala d’Actes de l’Escola.

A QUI VA ADREÇAT? Casalet per a infants de P3 a P5 i Casal per infants de 1r a 4t d’Educació Primària.

Tindran prioritat d’inscripció els alumnes de l’Escola.

MONITORATGE: Professorat de l’Escola i monitors titulats.

PREUS:

Incripció Casal (10-11-12 i 13 d'abril) 77€

Servei de Mitja pensió 33€

*Per a alumnes de fora de l’escola s’aplicarà un increment del 10% del total.

PERIÓDE DE PREINSCRIPCIÓ: Del 28 de febrer al 3 de març. Omplir el formulari de preinscripció aquí.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT: Del 6 al 10 de març. Lliurar el formulari d’inscripció (el rebreu per correu electrònic) i la documentació (fotocòpia de la tarja sanitària, del carnet de vacunes i comprovant de pagament) a la recepció de l’Escola.

Cal fer el pagament al número de compte indicat al full d’inscripció.  Al concepte cal que hi consti:  CASAL SSANTA-Nom i cognoms del participant.

*Totes les activitas poden ser modificades o anul·lades si no s’arriba a un mínim d’inscrits o l’Escola ho creu convenenient.


També et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

Característiques del Batxillerat:   1. Més d’un 68% dels alumnes segueixen estudis de batxillerat. Per tant, són els estudis que segueixen la maj...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »