Casal Vedruna Nadal Experience 2016-17

 

Durant les vacances de Nadal els infants podran gaudir d’una programació lúdica i educativa ambientada en les tradicions nadalenques.

QUÈ FAREM? Les nostres eines per educar seran els jocs  i els tallers . Desenvoluparem activitats dinàmiques a través de la Psicomotricitat i el moviment . L’elaboració d’una ambientació pròpia ajudaran a crear el caliu propi de les dates nadalenques. Dins la programació oferirem dues activitats diàries en anglès.

ON HO FAREM? A les instal·lacions de l’Escola Vedruna Girona on gaudim de totes les comoditats que tenim a l’Escola i facilitarem als més menuts el coneixement de l’espai.

QUAN HO FAREM? Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5* de gener.  De 9h a 13h i de 15h a 17h. *De 9h a 13h.

Opcionalment, s’ofereix el servei de mitja pensió (de 13h a 15h).
Hi ha servei d’acollida gratuït de 7,45h a 8,45h a la Sala d’Actes de l’Escola.

A QUI VA ADREÇAT? Casalet per a infants de P3 a P5 i Casal per infants de 1r a 4t d’Educació Primària. Tindran prioritat d’inscripció els alumnes de l’Escola.

MONITORATGE: Professorat de l’Escola i monitors titulats.

PREUS:

Inscripció  tots els dies 110€

Inscripció desembre (27-28-29-30 de desembre) 65€

Inscripció gener (2-3-4-5* de gener) 60€

Mitja Pensió tots els dies 64€

Mitja Pensió desembre (27-28-29-30 de desembre) 32€

Mitja Pensió gener (2-3-4-5*de gener) 32€

Per a alumnes de fora de l’escola s’aplicarà un increment del 10% del total.

PERIÓDE DE PREINSCRIPCIÓ: Del 21 al 25 de novembre. Omplir el formulari de preinscripció aquí.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT: Del 28 al 2 de novembre.

Lliurar la inscripció (la rebreu per correu) i la documentació (fotocòpia del carnet de vacunes, de la tarjeta sanitària i comprovant de pagament) a la recepció de l’Escola.

Cal fer el pagament al número de compte indicat al full d’inscripció.  Al concepte cal que hi consti:  CASAL NADAL-Nom i cognoms del participant.

*Totes les activitas poden ser modificades o anul·lades si no s’arriba a un mínim d’inscrits o l’Escola ho creu convenenient.


També et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

Característiques del Batxillerat:   1. Més d’un 68% dels alumnes segueixen estudis de batxillerat. Per tant, són els estudis que segueixen la maj...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »