TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google Apps for Education que permeten una manera de treballar moderna i àgil, i que fa que els nostres alumnes dominin unes eines imprescindibles pel seu futur i alhora permeten desenvolupar la seva autonomia personal. A l’Escola disposem de tablets, d’una aula d’informàtica i de diversos packs de Chromebooks, uns ordinadors portàtils que treballen amb els aplicacions de Google. Totes les aules estan equipades amb material informàtic i wifi. A més, l’Escola té una Comissió TAC amb mestres i professors formats en aquest àmbit i que lideren la implantació de les noves tecnologies a les aules. Tot el personal docent també es va formant contínuament per anar introduint aquesta metodologia en les seves classes.

Treballem amb la plataforma educativa Clickedu, tant per la gestió administrativa del centre com per l’educativa. Per exemple, els alumnes hi treballen per fer tasques de diferents matèries i les famílies poden consultar les notes dels seus fills i comunicar-se amb els tutors.

També tenim una pàgina web informativa i un compte a Twitter on anem informant i penjant fotos de les activitats que fan els nostres alumnes. A més d’uns blocs, on ampliem les informacions de les activitats que anem fent.

Un altre dels puntals de la nostra manera de fer és el projecte multilingüe. En la matèria d’anglès, es fan diferents grups per nivells, així es poden atendre millor les necessitats de cada alumne en relació amb aquesta llengua estrangera. En algunes altres matèries del curriculum, també s’utilitza l’anglès. Els resultats de les diferents proves externes ens avalen i, a més, cada any hi ha alumnes que assoleixen títols com el Pet, First o Advance. Cal destacar, que l’Escola posa a disposició dels alumnes unes classe d’anglès en horari extraescolar.

A partir de 2n d’ESO, introduïm una segona llengua estrangera que és el francès. Si ho desitgen, els alumnes la poden anar treballant en la resta de cursos de Secundària i a batxillerat, també assolint uns nivells importants en el domini escrit i parlat d’aquesta llengua.

En les dues llengües es fan projectes i activitats amb altres nois i noies de les seves edats d’escoles d’altres països amb qui tenim contactes.

Cada any, conjuntament amb altres escoles Vedruna, a l’estiu oferim unes estades lingüístiques a Anglaterra o Irlanda pels alumnes més grans de Secundària.

En els diferents Casals que oferim per vacances, també s’hi fan moltes activitats amb forta presència de l’anglès.

També et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

El batxillerat és una etapa postobligatòria que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys. Està format per dos cursos acadèmics. El batxiller...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »