Xandall bata i complements esportius

L'Escola Vedruna Girona té un equipament esportiu propi com a uniforme d'Educació Física en horari escolar.

Venda: Exclusivament on line (per Internet), a través de l'enllaç que trobareu a la plataforma digital de l'Escola (http://www.vedrunagirona.org/). Per als alumnes nous l'usuari i la clau d'accés us la trametrem des de secretaria.

Períodes de compra: Al llarg de tot l'any.

Emprova de la roba esportiva: Per tal d'ajustar la talla podeu emprovar als vostres fills les peces de roba. Podeu fer-ho en el punt d'emprova específic al pati petit tots els dimecres del curs escolar, de 17:00h a 18:00h.

Instruccions d'ús per fer la comanda i el pagament: Disposeu de totes les instruccions de funcionament a la mateixa pàgina web que teniu enllaçada a la plataforma.

Pagament i recollida: Un cop feta la comanda i el pagament, quan aquesta arribi a l'escola, l'entregarem directament a l'alumne a classe. Durant l'estiu ja s'especificarà com recollir-la.

Gorra: Per a fer la comanda de la gorra cal omplir el formulari . L'import de la gorra (6€) es carregarà en el rebut mensual de l'escola.


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

El batxillerat és una etapa postobligatòria que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys. Està format per dos cursos acadèmics. El batxiller...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »