LLibres curs 18-19

Aquest any hem canviat la plataforma de venda de llibres i això ens ha permès ajustar-nos una mica més amb el preu (atès el volum, ja que ara som tot Vedruna Catalunya) i així obtenir uns preus raonables que fa que us puguem traslladar el benefici d’un descompte en la compra i, molt especialment, que l’Escola continuï obtenint un marge que també reverteix, directament, sobre l’educació dels vostres fills, ja que ens permet d’afrontar inversions i projectes que, altrament, serien d’impossible execució.

Us adjuntem tot seguit, la informació sobre l’operativa i el calendari per a l’adquisició de llibres.

L’operativa per fer la comanda

Per entrar i poder accedir a la veure la llista de llibres i comprar-los, es farà des de la plataforma de l’escola (clickedu). De la mateixa manera com procediu per fer la comanda del xandall i de les bates.

Per als alumnes nous el codi personal de la plataforma clickedu serà lliurat en el moment de la matriculació.

Per a fer la comanda cal seguir les instruccions que trobareu en el document “Procediment per a l’adquisició de llibres” (document adjunt al final)

  • Període per fer la compra de llibres: Des de l’25 de juny al 20 de juliol. A partir del 21 de juliol la plataforma de venda de llibres no estarà disponible, fins al 3 de setembre.

Com a novetat, us podreu fer arribar la comanda de llibres a casa i també es podrà comprar tot el material individual de l’alumne (llibretes, rotlle de folrar, calculadora, etc...). En el cas que us feu arribar la comanda a casa (feina, casa dels avis, etc...) podreu seleccionar si voleu que us arribi la primera o la segona quinzena d’agost.

Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

El batxillerat és una etapa postobligatòria que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys. Està format per dos cursos acadèmics. El batxiller...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »