LLibres curs 19-20

Un any més continuem ajustant-nos amb el preu i oferint-vos fins al 15% de descompte en els llibres de text (atès el volum, ja que ara som tot Vedruna Catalunya) i així obtenir uns preus raonables que fa que us puguem traslladar el benefici d’un descompte en la compra i, molt especialment, que l’Escola continuï obtenint un marge que també reverteix, directament, sobre l’educació dels vostres fills, ja que ens permet d’afrontar inversions i projectes que, altrament, serien d’impossible execució.

Us adjuntem tot seguit, la informació sobre l’operativa i el calendari per a l’adquisició de llibres.

L’operativa per fer la comanda

Per entrar i poder accedir a la veure la llista de llibres i comprar-los, es farà des de la plataforma de l’escola (clickedu). De la mateixa manera com procediu per fer la comanda del xandall i de les bates.

Per als alumnes nous el codi personal de la plataforma clickedu serà lliurat en el moment de la matriculació.

Per a fer la comanda cal seguir les instruccions que trobareu en el document “Procediment per a la compra de llibres”

  • Període per fer la compra de llibres: Des de l’22 de juny al 22 de juliol. A partir del 23 de juliol la plataforma de venda de llibres no estarà disponible, fins al 2 de setembre.

IMPORTANT: La comanda no sortirà de Llibres Text fins que estigui totalment pagada. En el document de Procediment per a la compra de llibres ja ho explica detalladament.

Forma de pagament:

Tant la forma de pagament com el període de pagament, ho trobareu degudament explicat dins el document de Procediment per a la compra de llibres.

 

Lliurament dels llibres:

Per tots aquells que hagin optat per fer arribar la comanda de llibres a l’escola, aquestes es lliuraran el dia de les reunions d’inici de curs o el dia 10 de setembre de 8:30h a 13h.

 

Adjunt hi trobareu el procediment per a fer la compra de llibres

 

Arxius d'interèsTambé et pot interessar...

Batxillerat VEDRUNA

El batxillerat és una etapa postobligatòria que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys. Està format per dos cursos acadèmics. El batxiller...

llegir més »

TAC - Escola Multilingüe

Ja fa uns anys que hem apostat per les noves tecnologies aplicades en l’ensenyament. Les escoles Vedruna de Catalunya treballem amb les Google A...

llegir més »

Lleure Vedruna Girona

Com ja sabeu, l'activitat en la nostra Escola és constant i mai no s'atura. En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim p...

llegir més »