Atenció al públic:

08:00 - 17:30

Barcelona, 21

17002 Girona

972 20 20 84

vedrunagirona@vedruna.cat

AMPA

AMPA

MEMBRES DE L’AMPA

La nostra Associació de Mares i Pares pot presumir de tenir una llarga història. Sempre ha estat fermament arrelada i vinculada amb la seva Escola. El seu esperit és el de col·laboració i participació en les activitats que conjuntament duem a terme.

 La nostra AMPA és una petita institució sense afany de lucre que dóna suport a l’Escola per oferir un bon servei educatiu als alumnes. Podem citar com a exemples d’aquest suport, l’ajut que presta en la venda de llibres abans d’iniciar el curs, participació en diades assenyalades (castanyada, Pessebre de Nadal, St. Jordi), cobreix certes despeses com l’ajut al manteniment del Centre Esportiu Vedruna, obsequia els alumnes de final d’etapa (4rt d’Eso i 2on batxillerat) amb les corresponents Orles, i en cas de possibilitat, realitza inversions en  materials didàctics, esportius i equipaments tecnològics. En el present curs s’han adquirit per a l’escola i en benefici del seu professorat i alumnat, projectors, ordinadors i equipament d’audio per a les aules complementàries.

Els membres que composem aquesta associació estem orgullosos de formar-ne part per  la immillorable sintonia que ens uneix amb l’escola i el clima d’amistat i confiança que sempre ens han acompanyat, gràcies en gran part, a l’excel·lent qualitat humana de les famílies que representem i que ens ho fan tant fàcil.

Membres de l’AMPA Escola Vedruna Girona curs 20-21:

FAMÍLIA  CÀRREC
SRS. PIÑAS – PLANELLAS Presidència
SRS. CARGOL – ALABAU Vocal
SRS. PUIGVERT – MURADÀS Secretaria – Tresoreria
SRS. SADERRA – RUBAU Vocal
SRS. ARXER – VARGAS Vocal
SRS. BARÓ – PUIGDEMONT Vocal
SRS. ORTEGA – GARRIDO Vocal

ESTATUTS

En aquest enllaç disposeu dels Estatuts de l’AMPA, actualitzats a les exigències de la llei 4/2008 que modifica entre d’altres, el règim jurídic de les Associacions.

REGLAMENT RÈGIM INTERN

Aquest Reglament té per objectiu recollir les normes i criteris de funcionament intern de l’Associació i de la Junta Directiva no incloses en els Estatuts.

Inici curs 19-20

Fem realitat el projecte pati amb la col·laboració de moltes famílies.

Una jornada matinal plena d’il·lusió, treball i creativitat.

El resultat salta a la vista!

Comiat curs 20-21

Benvolgudes famílies,

Finalitzat el curs més difícil que hem trobat mai, contents d’estar tots amb salut i a les portes d’acabar amb aquest pandèmia, comencem les vacances d’estiu posant tota l’energia i il·lusió per al proper curs.
Agraïm a l’escola, equip de mestres i personal no docent, la seva incansable implicació i, a totes les famílies, la comprensió demostrada i també per ajudar a portar aquesta situació positivament. Tots plegats hem fet un camí molt difícil. Felicitats i gràcies!!!
Com cada any, ens resta per tancar el curs escolar 2020-21, convocar l’assemblea per aprovar els comptes del curs finalitzat, així
com la renovació de càrrecs, per la qual tenim la següent previsió:
  • Presentació de candidatures de les famílies que desitgen formar part de la Junta Directiva de l’AMPA, de l’1 al 15 de setembre, mitjançant correu a l’AMPA, indicant el curs que faran els fiils i/o filles, durant el curs escolar2021-22
  • Votacions dia 17 de setembre, presencialment a l’escola
  • Assemblea dia 1 d’octubre, aprovació dels comptes curs 2020-21, previsió de despeses per al curs 2021-22 i ratificació de càrrecs.
En aquest curs escolar que finalitzem, les nostres activitats s’han centrat en donar suport a l’entorn Covid-19. Hem invertit en mascaretes transparents per a facilitar la docència pels més petits, també hem invertit en càmeres per a l’ensenyament on line i micròfons per a les classes presencials. També hem intermediat amb l’Ajuntament per donar suport a la logística d’entrades i sortides. Així com l’atenció a les famílies donant suport i resolent dubtes en aquesta situació tan atípica.
Per a consultar les activitats i comptes que hem dut a terme els darrers anys, podeu anar a l’apartat AMPA de l’Intranet de l’escola, on trobareu la documentació referent a les Juntes, Assemblees i comptes aprovats.
Esperem doncs que gaudiu d’un magnífic estiu i ens retrobem al setembre amb molta energia!
Salut i molt bon estiu!!
Sílvia Planellas
Presidenta AMPA
Escola Vedruna Girona

 

 

Presidenta AMPA

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Correu electrònic: ampagirona@vedrunagirona.org

Twitter: @ampavedrunagirona