Atenció al públic:

08:00 - 17:30

Barcelona, 21

17002 Girona

972 20 20 84

vedrunagirona@vedruna.cat

AMPA

AMPA

MEMBRES DE L’AMPA

La nostra Associació de Mares i Pares pot presumir de tenir una llarga història. Sempre ha estat fermament arrelada i vinculada amb la seva Escola. El seu esperit és el de col·laboració i participació en les activitats que conjuntament duem a terme.

 La nostra AMPA és una petita institució sense afany de lucre que dóna suport a l’Escola per oferir un bon servei educatiu als alumnes. Podem citar com a exemples d’aquest suport, l’ajut que presta en la venda de llibres abans d’iniciar el curs, participació en diades assenyalades (castanyada, Pessebre de Nadal, St. Jordi), cobreix certes despeses com l’ajut al manteniment del Centre Esportiu Vedruna, obsequia els alumnes de final d’etapa (4rt d’Eso i 2on batxillerat) amb les corresponents Orles, i en cas de possibilitat, realitza inversions en  materials didàctics, esportius i equipaments tecnològics. En el present curs s’han adquirit per a l’escola i en benefici del seu professorat i alumnat, projectors, ordinadors i equipament d’audio per a les aules complementàries.

Els membres que composem aquesta associació estem orgullosos de formar-ne part per  la immillorable sintonia que ens uneix amb l’escola i el clima d’amistat i confiança que sempre ens han acompanyat, gràcies en gran part, a l’excel·lent qualitat humana de les famílies que representem i que ens ho fan tant fàcil.

Membres de l’AMPA Escola Vedruna Girona curs 17-18:

 ETAPA FAMÍLIA  CÀRREC
 P3 SRS. REBOLLO – PUEO  Tresorer INF
 P5 SRS. CARGOL – ALABAU  Vocal INF
 1er PRI SRS. LOZANO – BOSCH  Vocal PRI
 3er PRI SRS. SADERRA – RUBAU  Vocal PRI
 4rt PRI SRS. PIÑAS – PLANELLAS  Presidenta PRI
 5è PRI SRS. BABOT – COLL  Vocal PRI
 1er ESO SRS. PUIGVERT – MURADÀS  Secretari ESO
 2on ESO SRS. ARXER – VARGAS  ESO
 3er ESO SRS. BARÓ – PUIGDEMONT  Sots president ESO
 4rt ESO SRS. ORTEGA – GARRIDO  Vocal ESO
 2on BAT SRS. COMA – RAMIÓ  Vocal BAT

ESTATUTS

En aquest enllaç disposeu dels Estatuts de l’AMPA, actualitzats a les exigències de la llei 4/2008 que modifica entre d’altres, el règim jurídic de les Associacions.

REGLAMENT RÈGIM INTERN

Aquest Reglament té per objectiu recollir les normes i criteris de funcionament intern de l’Associació i de la Junta Directiva no incloses en els Estatuts.

Inici curs 19-20

Fem realitat el projecte pati amb la col·laboració de moltes famílies.

Una jornada matinal plena d’il·lusió, treball i creativitat.

El resultat salta a la vista!

Comiat curs 18-29

Benvolgudes famílies,

Acabem el curs 2018-19 amb el comiat d’una nova generació graduada. Els nostres estimats estudiants de 2on de BAT, deixen l’escola per emprendre nous camins. És la culminació de l’esforç de molts anys. Us desitgem un futur brillant. Felicitats famílies!

Des de l’AMPA seguim caminant junts, amb un llarga trajectòria al darrera i amb noves il·lusions en cada curs que encetem. Recolzant les propostes que pares i mares implicats amb l’escola, amb l’educació dels seus fills i amb valors solidaris, ens fan arribar.

 

Ha estat un plaer recolzar iniciatives provinents de les pròpies famílies, com l’organització dels Tallers en Família o les diferents conferències solidàries que els Swimmers4life Vedruna Girona ens han ofert, totes elles molt interessants.

 

Any rere any, mantenim les nostres tradicionals col·laboracions amb l’escola, amb un únic objectiu: acostar les famílies a una escola que cada prop es mostra més propera i en la qual ens sentim orgullosos de formar-ne part.

 

El moment més màgic de l’any, és manifesta al sopar de Santa Joaquima de Vedruna, on escola i famílies ens oblidem de les presses del dia a dia per retrobar-nos en un ambient festiu i distès. Només cal veure les cares de felicitat! Gràcies de nou per fer-ho possible, darrera aquesta organització hi ha un equip fantàstic de professors i professores, i personal no docent, que s’impliquen al màxim, molt més enllà de les aules. No ens cansarem de donar-vos les gràcies, la vostra feina té un valor incalculable! També agrair la tasca que duen a terme les germanes, que amb molta discreció, ens ajuden sempre.

 

Aquest any amb nou rècord de participació, que només té una lectura: la nostra família creix i ens sentim com a casa. Treballant amb persistència i esforç.

 

Iniciem en aquest final de curs el Projecte Pati, per començar al setembre, una nova imatge i nous usos del lleure al pati. Gaudirem tots junts aquest treball conjunt.

 

Només ens queda desitjar-vos que passeu un molt bon estiu. Ens retrobem al setembre amb energia renovada, nous reptes i noves il·lusions.

 

MOLT BON ESTIU FAMÍLIES!!!

Sílvia Planellas

 

Presidenta AMPA

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Correu electrònic: ampagirona@vedrunagirona.org

Twitter: @ampavedrunagirona