Atenció al públic:

08:00 - 17:30

Barcelona, 21

17002 Girona

972 20 20 84

vedrunagirona@vedruna.cat

Projectes

PROJECTES QUE DONEN VALOR AFEGIT

santjoandeu

CONVENI VEDRUNA CATALUNYA AMB SANT JOAN DE DÉU

Les escoles Vedruna de Catalunya i l’Hospital Sant Joan de Déu participen en un projecte conjunt de detecció de possibles trastorns d’aprenentatge en edats primerenques, per tal de poder intervenir el més aviat possible en l’alumnat i evitar així dificultats en l’adquisició dels aprenentatges acadèmics.
Els trastorns que s’estudien són la dislèxia (dificultat en la lectura i escriptura), la discalcúlia (dificultat en el càlcul) i el TDAH (dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat).

universitat_girona

CENTRE TECNOLÒGIC CREATIU

Hem signat un conveni amb l’Escola Politècnica Superior i el Patronat de la Politècnica de la Universitat de Girona amb la intenció de despertar vocacions tecnològiques entre els estudiants d’ESO i Batxillerat. Fem tallers, xerrades, audiovisuals i molt més amb la UdG.

Captura de pantalla 2023-03-22 a les 8.38.52

ODS VEDRUNA

Aquest itinerari ODS VEDRUNA és la concreció d’una pauta de treball compartida que, partint de la Proposta Educativa Vedruna, una trajectòria col.lectiva de compromís social i la implicació de la nostra xarxa d’escoles, ens permetrà transitar cap a una manera de fer que garanteixi la consolidació en la creació d’hàbits de vida per a un món més just, més solidari, més sostenible.

WEB ODS VEDRUNA

image7

PROJECTE DUNA

El Projecte DUNA s’adreça als infants de segon cicle d’Educació Infantil (3-6 anys) i neix amb la voluntat de treballar els valors i les emocions a l’escola. Una educació en valors que és a la base d’una convivència veritablement humana, alhora que coherent amb el nostre model educatiu.

high

BATXILLERAT DUAL - HIGH SCHOOL DIPLOMA USA

Un dels avantatges del Diploma Dual, juntament amb la notable millora del nivell d’anglès i l’obtenció del títol de batxillerat nordamericà, és l’autonomia que proporciona als alumnes i la facilitat que adquireixen en el maneig de les noves tecnologies, de manera que previsualitzen el que serà la seva formació universitària.

image3

ESCOLA VERDA

Escoles Verdes és un programa pensat per facilitar la implicació dels centres educatius en l’ambiciós projecte planetari d’imaginar i construir un món millor i més sostenible, començant per la intervenció en l’entorn de l’escola i dels seus alumnes i famílies.

descarga

CURS DE NATACIÓ

Els alumnes de 1r i 2n de Primària dediquen una hora d’Educació Física a aprendre a nedar. Ens desplacem a les instal·lacions del GEiEG.

granbretanya

ESTADES INTERNACIONALS

Cada estiu es dona l’oportunitat als nostres alumnes de fer estades internacionals a la Gran Bretanya per practicar l’anglès amb gent nativa.

caritas

SERVEI COMUNITARI

Activitat d’Aprenentatge i Servei que realitzen els alumnes de 4t d’ESO amb diferents entitats de la ciutat: Cáritas, acompanyament d’avis, Banc dels Aliments, reforç escolar, campanyes solidàries, etc.

mirades-humanes

PASTORAL VEDRUNA

El pla de pastoral orienta i impulsa una pastoral de processos personals i de grups que tinguin present la diversitat i facin possible el creixement integral dels alumnes; per tal que cadascú doni el millor que porta dins i esdevingui el que està cridat a ser.

Educar la mirada, aquest és l’Objectiu Educatiu de les escoles Vedruna Catalunya pel trienni 21-24.

WEB MIRADES VEDRUNA

Captura de pantalla 2023-04-18 a les 11.01.24

CULTURA RELIGIOSA

Document que emmarca el material editat per Vedruna Catalunya Catalunya on es planteja el sentit que ha tenir l’ensenyament del fet religiós a les nostres escoles, des del l’etapa 0-6 a 12-18. Marc teòric de referència per donar un enfocament concret a la classe de cultura religiosa catòlica.

PLANTEJAMENT DEL MATERIAL DE CULTURA RELIGIOSA

264x264_baner3_salut_i_escola

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

El centre educatiu, com a espai natural per a l’aprenentatge, l’educació i la formació integral de la persona, és també el lloc on es poden manifestar els signes d’alerta sobre problemes de salut, en els quals una detecció precoç pot ser la primera acció per iniciar un procés d’ajuda i intervenció adequada.
El programa “PSiE” busca, mitjançant la Consulta Oberta (professional d’infermeria desplaçat periòdicament al centre docent), afavorir accessibilitat de cara a la prevenció de situacions de risc i atenció precoç als problemes de salut dels adolescents a l’atenció sanitària amb garanties de privacitat, confidencialitat i proximitat.

trabajo

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website