Atenció al públic:

08:00 - 17:30

Barcelona, 21

17002 Girona

972 20 20 84

vedrunagirona@vedruna.cat

Lleure Vedruna

LLEURE VEDRUNA

En els períodes que no hi hagi escola i durant tot el curs, us oferim propostes ludicoeducatives, a traves del departament de l’Àrea de Lleure de l’Escola: Casals, campus i colònies d’estiu. L’Àrea de Lleure és un espai pedagògic integrat a l’Escola amb una metodologia diferent però amb els mateixos objectius.

El nostre objectiu

ACCIÓ PEDAGÒGICA

Les activitats estan pensades per a la recreació de l’infant amb continuïtat educativa. Així, dissenyem i desenvolupem els casals dominats per la dinàmica del joc i alhora, seguint les bases pedagògiques i didàctiques de l’Escola Vedruna.

La nostra aula serà el món, emprarem el joc, els tallers, les excursions i els espais exteriors de l’Escola per treballar continguts de matèries com les arts plàstiques, la llengua, les matemàtiques, l’educació física,… Es potenciarà el desenvolupament de la creativitat, de les qualitats motrius i intel·lectuals, tot fent petit i gran alhora, el parèntesi de les vacances escolars.

El nostre objectiu

METODOLOGIA
Dins de cada cicle educatiu es treballarà amb grups flexibles d’infants, adequant-los a les seves característiques i edat, ultrapassant així, els límits del grup classe en el qual es mouen durant tot el curs.
Diferents centres d’interès emmarquen totes i cadascuna de les activitats realitzades. La vivència de transformar-nos en personatges històrics, transportar-nos a èpoques antigues i conèixer diferents cultures i tradicions, ens permet aprendre tot jugant i desenvolupar activitats plenament viscudes. Cerquem ara i sempre crear situacions que incitin a imaginar, a treure el millor de la mainada i a què s’ho passin bé. La motivació és la clau que ens obre l’interès i el gaudi per fer.

El nostre objectiu

ENGLISH IN ACTION
A fi de seguir amb la línia pedagògica de l’Escola, i millorar la llengua anglesa, els casals desenvoluparan activitats diàries en llengua anglesa, valorant el nivell de cada participant i en un context de diversió on els infants estaran més oberts a l’aprenentatge i a l’ús d’un altre idioma.

A QUI VA ADREÇAT?
Infants d’I3 a I5. Tindran prioritat d’inscripció els alumnes de l’Escola.

QUÈ FAREM?
Un munt d’activitats motivades per un centre d’interès. Aquestes activitats inclouen tallers, curset de piscina, sortides, propostes diàries de tallers manuals i activitats motrius.

ON HO FAREM?
Es realitzarà a les instal·lacions del Centre Esportiu Vedruna (Fornells de la Selva) i altres emplaçaments de Girona i voltants on realitzarem sortides. El curset de piscina es farà al GEiEG de Sant Ponç. El punt de trobada i recollida serà l’escola. Els desplaçaments en transport privat inclosos en el preu.

QUAN HO FAREM?
De l’1 al 26 de juliol de 9h a 13h i de 15h a 17h. El 25 de juliol és festiu, no hi haurà casal. Si s’arriba a un mínim de 30 participants, també s’oferiran els 3 últims dies de juliol (29, 30 I 31).
Opcionalment, s’ofereix el servei de mitja pensió (de 13h a 15h) i el servei d’acollida matinal de (8h a 8:45h) a la Sala d’Actes de l’Escola.

REUNIÓ INFORMATIVA ONLINE: Dimecres 24 d’abril a les 18:30h.

*Totes les activitats poden ser modificades o anul·lades si no s’arriba a un mínim d’inscrits o l’Escola ho creu convenient.

A QUI VA ADREÇAT?
Infants de 1r a 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO. Tindran prioritat d’inscripció els alumnes de l’Escola.

QUÈ FAREM?
Esports, aventura, activitats i tallers per gaudir de l’estiu i dels companys en un ambient acollidor i proper. Totes les activitats es plantejaran en forma de repte i lligat a un fil conductor. Aquest casal es desenvoluparà tant en llengua catalana com en llengua anglesa, amb la participació de monitors i de professorat de l’Escola.

ON HO FAREM?
Es realitzarà a les instal·lacions del CEV i altres emplaçaments de Girona i voltants on realitzarem sortides, activitats i tallers. Les activitats de piscina es faran al GEiEG de Sant Ponç. El punt de trobada i recollida serà l’escola. Els desplaçaments en transport privat són inclosos en el preu.

QUAN HO FAREM?
De l’1 al 19 de juliol. De 9h a 13h i de 15h a 17h.

*Totes les activitats poden ser modificades o anul·lades si no s’arriba a un mínim d’inscrits o l’Escola ho creu convenient.

La darrera setmana de juliol oferim Colònies Mitjans (del 22 al 26 de juliol) per a infants de 1r a 3r de primària i Colònies Grans (el 21 al 27 de juliol) per a participants des de 4rt de primària a 2n d’ESO.

Demana més informació a lleure@vedrunagirona.org

Video de colònies

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website