Atenció al públic:

08:00 - 17:30

Barcelona, 21

17002 Girona

972 20 20 84

vedrunagirona@vedruna.cat

Esmorzars solidaris La Marató de TV3

Cada any, des de l’escola hem col·laborat amb la Marató de TV3 a través de les nostres xocolatades solidàries. Enguany, tot i la dificultat logística i organitzativa que representa fer una xocolatada, no tan sols hem cregut convenient realitzar-la, sinó que en farem diverses: la intenció és fer un esmorzar solidari cada divendres de desembre (4, 11 i 18).

Creiem que aquest any, més que mai, hem de col·laborar amb la Marató de TV3 ja que malauradament ens afecta a tots, tractant-se de la COVID-19.

La xocolata desfeta que servirem serà com sempre sense gluten i lliure de traces de fruits secs. Per altra banda, en farem amb llet sencera pels que no pateixen cap al·lèrgia o intolerància i amb llet d’arròs per als intolerants a la lactosa i a la PLV. Tot i això, si el vostre fill pateix alguna al·lèrgia o intolerància i teniu intenció de participar en aquests esmorzars solidaris, caldria comunicar-ho per correu al tutors del vostre fill descrivint les al·lèrgies que té.

A Educació Infantil servirem la xocolata per grups estables i a dins de l’aula, mentre que a partir de Primària ho farem també per grups estables, però al pati, a l’hora d’esmorzar. 

Preu: 3€ per esmorzar. Tots els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.

Desitgem que aquesta iniciativa tingui una gran acollida. 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website