Atenció al públic:

08:00 - 17:30

Barcelona, 21

17002 Girona

972 20 20 84

vedrunagirona@vedruna.cat

"1 euro x Albània, el teu euro compta"

La setmana del 9 al 13 de març farem la campanya de recollida: “1¤ per Albània, el teu ¤ compta”. Els alumnes que ho desitgin podran dur 1¤ a l’escola que el recollirà el tutor corresponent. Per a les famílies que vulguin participar, i amb la quantitat que creguin convenient, a recepció hi haurà una petita guardiola destinada a aquesta causa des del 9 al 20 de març.

El passat 26 de novembre un devastador terratrèmol va afectar Albània. Moltes famílies van perdre éssers estimats i, entre els qui van perdre la vida, s’hi compta també un alumne de l’escola Vedruna d’Albània, de 1r de primària, es deia Rolejdi i va morir juntament amb la seva àvia. Tan sols el seu germà Santilano, que va a 3r, es va salvar. Altres 33 alumnes de l’escola van perdre l’habitatge i es troben vivint en tendes de campanya. L’edifici de la comunitat i l’escola també han sofert danys importants.

Per ajudar aquestes famílies, des de l’escola Vedruna d’Albània han pensat allargar la jornada escolar, proporcionant berenar als infants i oferir ajuts per al transport, però per a fer-ho necessiten diners i aquí és on entra en joc la solidaritat de les 36 escoles Vedruna de Catalunya. Creiem que si totes les comunitats educatives d’aquestes 36 escoles col·laborem en aquest projecte, ajudarem a totes aquestes famílies d’Albània que ho han perdut tot i que a hores d’ara han de viure en tendes de campanya.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

CreaEscola Quality Certificate for Education Website